Tort baileys
Opis
Jedyne w swoim rodzaju połączenie likieru baileys, moreli, mlecznej czekolady, herbaty earl grey, biszkoptu migdałowego. Waga około 1,5 kg, 12 porcji.
skład: mąka migdałowa, mąka pszenna tortowa, jaja, cukier; morela, pure marakuja, cukier, żelatyna, woda; mleko, śmietanka, żółtka jaj, herbata earl grey; czekolada mleczna Alunga; mleko, likier Baileys, żóltko jaj, czekolada mleczna, czekolada deserowa, śmietanka 33 %; glasaż: cukier, syrop glukozowy, czekolada mleczna (SKŁAD: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy), mleko skondesowane słodzone, woda, żelatyna; glukoza krystaliczna, pektyna, kwasek cytrynowy, cukier inwertowany